AKCIJA OGREJ NAS

Trenutno v sodelovanju z društvom Kovanček Humanity poteka akcija zbiranja sredstev za nadgradnjo ogrevanja v našem zavetišču.  Sredstva zbiramo s pomočjo E-DONACIJ, kar pomeni, da dejansko ne rabite donirati svojega denarja, ampak v sistemu opravite menjavo ponudnika določenih storitev (tisti ponudniki, pri katerih je vseeno, katerega imate, ker so cene “tu-tu”, kvaliteta pa zakonsko določeno enaka.).
Na takšen način nam lahko donirate kar 40 €, brez da bi za to morali poseči v svoj žep. Menjava je avtomatizirana, za vas vse stori vaš stari ponudnik.
Za vaše zaupanje in čas vložen v preizkus donatorske platforme vam bomo izjemno hvaležni, saj s tem načinom lahko obnovimo naš ogrevalni sistem, ki je že dotrajan.
Tukaj je še nekaj korakov, katerim lahko za lažjo donacijo sledite, hkrati pa z doniranjem tudi sodelujete v Kovančkovem nagradnem žrebu.
NAVODILA: 
1. Klikneš na gumb POMAGAJ. Najdeš ga na sledeči povezavi (skupaj z opisom novega načina zbiranja sredstev): https://kovancekhumanity.com/Zavetisce-Turk/
2. Izpolniš nagradni letak, ki se ti odpre. Za vsak pravilno izpolnjen letak društvo Kovanček donira še 10 centov.
3. Sistem E-DONACIJE nato na podlagi tvojih odgovorov poskusi poiskati način doniranja brez tvojega lastnega finančnega vložka. (Donacija, ki te denarno ne stane nič.)
4. Kako lahko Kovanček to omogoča? Z menjavo ponudnika storitev. Še enkrat – Je pomembno kateremu ponudniku recimo plačujete elektriko ali dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Ni, saj razlike v kakovosti ni… cene so pa vse ˝tu tu˝. Je pa zelo velika razlika, če na podlagi menjave sprožite donacijo v višini 40 € našemu zavetišču Turk! Torej z menjavo ponudnika avtomatsko donirate denar, brez da bi ga dali.
5. Povej naprej in pomagaj našim živalicam do toplejše zime. Hvaležni vam bomo. 🙂